Cât mai crește Bitcoin? cu Răzvan Munteanu - CryptoVineri (în fiecare luni)

4 ian. 2021
157 029 Vizionare

#BITCOIN #CRYPTOVINERI #RAZVANMUNTEANU
Serios, cât mai crește? Un Bitcoin a atins deja pragul de 33000 de dolari la începutul acestui an. La momentul la care înregistram noi acest episod era sub 30K, acum este cu mult peste.
Trimite SMS la 8864 cu textul SPERANTA. O tabletă pentru fiecare copil. Donează 4 euro pe lună și oferă-le o șansă la educație. Donează aici - worldvision.ro/
Codul promo pentru Crypto.com, aici: platinum.crypto.com/r/gbuhnici
Codul promo pentru Exchange Crypto.com aici: crypto.com/exch/gbuhnici
Detalii și comentarii pe: buhnici.ro/?p=26143
Devino membru în comunitatea noastră și susține-ne - roones.info/one/Nz5n8PoSGYSwkOH_SMnl2A.htmljoin
Urmărește-mă cu @gbuhnici pe Instagram, Facebook, Twitter, TikTok
Producție: Radu Neagu - @radu.neagu pe Instagram

Comentarii
 • Nu știam nimic de Răzvan Munteanu pana nu l-am văzut prima data tot la George. Ba băiatule, oameni de genu ii pun în căști și ii ascult non stop!

  ionut ciocanionut ciocanAcum 21 o Zi
  • @Alin Bratulescu Eu i am transferat in walletul de pe Elrond. In delegation section pentru faza aia cu staking. Maiar nu cred ca are legatura oricum cu unde tii tu tokenii

   Valentin OanceaValentin OanceaAcum 11 Zile
  • @Valentin Oancea, ok. Dar mai folosești Elrond Wallet, de pe pagina oficială? Sau mai bine sa aștept Mayer, la sfârșitul lunii?

   Alin BratulescuAlin BratulescuAcum 11 Zile
  • @Alin Bratulescu Iti faci cont pe Binance. Cauti la trade Elrond si ai 3 optiuni de cumparat. Cu Bitcoin,Ethereum sau Binance parca. Practic cumperi cu alta moneda.

   Valentin OanceaValentin OanceaAcum 11 Zile
  • @Valentin Oancea spune-mi te rog, cum ai cumpărat? Opțiunile de la elrond wallet sunt tâmpite..

   Alin BratulescuAlin BratulescuAcum 11 Zile
  • Acuma imi dau seama ce a vazut Delia la el..... banii 😂😂

   Tibi DimaTibi DimaAcum 14 Zile
 • hello, george! inainte de toate, felicitarile "obligatorii" pentru interviuri - desigur topicurile sunt cheia, dar trebuie sa recunosc ca te apreciez inainte de toate pentru invitați. de aceea, trebuie sa recunosc ca am fost foarte surprinsa sa descopar ca, inca o data, l-ai invitat pe razvan munteanu - prezentat ca un antreprenor cu un fin simt financiar, un vizionar. razvan munteanu este partener one (companie sustinuta puternic si favorizata de psd - autorizatiile de constructie rapide, in zone "sensibile" oferite in mandatul firea stau marturie). desigur, simtul antreprenorial nu trebuie sa fie umbrit de alianțe îndoielnice. dar trebuie prezentat in context - sansa lui a apărut sub forma unui parteneriat questionnable, nu sprijit prin forte proprii. te apreciez pentru integritate - aș vrea sa o observ si in alegerea invitatiilor.

  Daniela IonescuDaniela IonescuAcum 2 Zile
 • foarte destepti invitatii tai. oare cum a reusita una din firmele lui razvan sa defriseze prin aviz de la administratira PSD parcul sportiv

  Bogdann CBogdann CAcum 2 Zile
 • Mina de aur tipul asta !!!!!!

  Andrei IonutAndrei IonutAcum 4 Zile
 • Doamne cum bat astia campii sunt curios cati o sa cumpere bitcoin ul la 500000 😂

  kratos kratosskratos kratossAcum 5 Zile
 • chiar asteptam asta

  aluminium medusa336aluminium medusa336Acum 5 Zile
 • 🤣🤣🤣 cind era la 3k nu vb de el

  Zeze ZezeZeze ZezeAcum 5 Zile
 • Despre Pi : Hai să începem. PI nu este o criptomonedă din cauză că: - nu este un blockchain public, urmăribil, deci nu putem știi sigur că se bazează pe procese criptografice. - este o aplicație pe mobil și atât - la momentul actual, compania Pi are doar scopul declarat și funcțional de a face bani din reclame - nu poți accesa "sistemul" decât în urma unui cod de invitație - nu ai cod open source, ca să poți compila singur un client de minat - market cap-ul este fioros de mic, pe baza hype-ului - din moment ce începe să fie tranzacționată, este deci ieșită din perioada de test, deci unde este blockchain explorerul - whitepaperul/roadmap-ul lor e plin mai degrabă cu dorințe de ce s-ar vrea să fie, nu cea ce au implementat - singurul aspect funcțional este cel de recrutare, asemănător unei scheme piramidale, cu promisiunea unui procent din ce face invitatul - nu deții un wallet criptografic în sensul real al cuvântului, pe care să îl poți stoca unde crezi tu că ar fi mai sigur - pe partea celor 3 fondatori, care nu sunt profesori la Stanford, ci studenți doctorali, nu am găsit niciun alt produs de success al lor - pe partea celor 3 fondatori, rețelele de socializare ale lor au un număr fioros de mic de followeri/interacțiuni - whitepaperul a fost scris de un marketing expert care a promovat și vândut filme blockbuster înainte - au 3 angajați de la început până acum - mai în glumă mai în serios, singura chestie pe care o investești în PI este Personal Information, fiindcă aplicația colectează totul despre tine, de la tipul de telefon, la parole de wifi stocate și aplicații folosite mai des - toți cei care au minat o monedă, indiferent de gradul de dificultate, vor ști că ideea de a mina în sistemul lor(cică e necesară pornirea aplicației de minat odată la 24 de ore) e comică dacă nu cumva sinistră, căci ei sugerează că poți mina inclusiv offline - foarte puține aplicații cer opțiunea de draw over apps (android), și de obicei aplicațiile sunt de la developeri cunoscuți, dar care funcție poate fi folosită la a citi ce fac aplicațiile de dedesubt (mesaje, parole, etc) - orice altă monedă, până și cele bazate pe memeuri, ca DogeCoin, permit minarea pe ce device vrei tu, deci motivul principal pentru care apar minerii este fix abilitatea de a facilita tranzacțiile peer to peer pentru o plată, pe timpul, curentul, netul și device-ul pus la bătaie - pe review-ul de pe Quora, care este recomandat când cauți pe Google formularea Is Pi a Scam, sunt destui oameni care se vaită că au pierdut bani din conturile lor online, surprinzător - aplicația trimite pachete de date către domenii terțe, aparent neafiliate, unul fiind un domeniu găzduit în China - toate reviewrile sunt mesaje care laudă sistemul, și prezintă codul de refferal PLEASE STOP WITH THE REFFERAL CODES”

  Andi Freight ForwarderAndi Freight ForwarderAcum 6 Zile
 • Woow..,super tare ! Bafta si sanatate ....ca belele vin singure!

  potoschi adrianpotoschi adrianAcum 6 Zile
 • 7:30 Microstrategy a inceput sa cocheteze? Glumesti! Microstrategy au bagat pe putin 700 milioane de dolari and counting in bitcoin din octombrie 2020. De aia si avem un bullrun accelerat si interesul altor institutii.

  actuary altairactuary altairAcum 7 Zile
 • @Razvan Muntean imi poti spune pe scurt te rog frumos cum/de ce real estate-ul va fi afectat/modificat in opinia ta? Multumesc mult!

  Enigel MandricelEnigel MandricelAcum 9 Zile
 • Min 18 "when a great tech win". Nu sunt de acord. Argumentul cu Nikola Tesla si toate inventiile lui, masina care merge pe aer (no ideea how), electricitate free si multe alte exemple, se pot vedea in documentarul despre acesta pe youtube.

  Bogdan PuscasBogdan PuscasAcum 9 Zile
 • Peste 10 ani nu o sa mai existe bitcoin. Puterea de calculare va fi atât de mare și de intensa încât nu vor mai exista mineri.

  sergiu strohalmsergiu strohalmAcum 10 Zile
 • In afara anonimatului cryptomonezile și blockchainul nu îți oferă nimic altceva. Atât timp cât cei care dezvolta un blockchain pot să i facă și update. Așa pot să facă și modificați și downgrade.

  sergiu strohalmsergiu strohalmAcum 10 Zile
  • Nu există anonimat total, atâta timp cât la un moment dat vrei sa intri/ ieși cu/in FIAT prin bancă. Despre ce anonimat vorbești când ți se cere KYC în exchange-uri. Da.Anonimat doar dacă folosești DEX-uri și nu ai nevoie de Fiat. Da, adresele portofelelor proprii din blockcain-urile unde detii monede sunt anonime, nu cu nume și prenume, dar la un moment dat cineva dacă vrea, poate face o legătură între adresa ta și contul tău din exchange-ul prin care tranzacționezi.

   John GrayJohn GrayAcum 9 Zile
 • George un podcast despre XRP ripple, te rog

  M4 AIRSOFTM4 AIRSOFTAcum 10 Zile
 • Salut George! Aștept un video despre Pi Network!

  Mihai IacobMihai IacobAcum 11 Zile
 • O optimizare pentru mobil a stakeborg ar fi buna

  MrRajvanMrRajvanAcum 11 Zile
 • Urmariti Ada Cardano, XLM, Tron, Litecoin, Snx ;)

  TheRadu84TheRadu84Acum 11 Zile
 • Salut. Ce platforma recomandați pentru investiții in Bitcoin? Deocamdată folosesc Revolut și probabil exista ceva mai “de încredere”.

  Alx212Alx212Acum 11 Zile
  • @Larisa Cherecheș mulțumesc! Apreciez!😚

   Alx212Alx212Acum 7 Zile
  • Eu folosesc Phemex si este foarte bună aplicația 😉

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 11 Zile
 • XRP > ChinaCoin

  Vlad OlareanuVlad OlareanuAcum 12 Zile
 • F bun material! M-a făcut să nu vând încă! :))

  Roxana GeanguRoxana GeanguAcum 12 Zile
  • Chiar dacă doar acum am văzut ...după ce a scăzut!

   Roxana GeanguRoxana GeanguAcum 12 Zile
 • PS.despre Dl.Munteanu cam umbla cu jumătăți de informații. ..Cam evita esențialul. ..pt. Cat cunoaște

  Cristiana CrisCristiana CrisAcum 12 Zile
 • George,nu îți face griji de cum se face transferul de la sistemul clasic de plata la cel cu moneda virtuala.Au deja grija guvernele sa stabilească asta. ...😤

  Cristiana CrisCristiana CrisAcum 12 Zile
 • Eu nu cred ca va ajunge la 1 milion....istoria se repeta si niciodata in istorie prima inventie dintr-un domeniu nu a fost si cea mai valoroasa...cu alte cuvinte...alte monede vor creste la randul lor si preturile se vor mai echilibra...guvernele isi vor face propriile monede etc...nu vor lasa piata asta libera...In plus..din ce stiam eu nu cu bitcoin transferi mai repede ci cu XRP...

  Ionut ZahariaIonut ZahariaAcum 12 Zile
 • Ce păreri aveți despre LDV exchange ? Poate ne oferiți mai multe informații despre acest subiect intr-un urmator vlog dacă aveți posibilitatea .

  Ionel OlaruIonel OlaruAcum 12 Zile
 • Pe ce platforme tranzactioneaza domnul Razvan Munteanu?

  Universal LoveUniversal LoveAcum 12 Zile
 • Discutia se rezuma la “cine este sefu la bani”. Se joaca sportul asta nu de la asasinarea lui Kennedy incoace ba chiar de pe vremea bataliei de la Waterloo. Nu cred ca vor ceda o asemenea putere fara niscaiva explozii atomice. Si nu dinalea la figurat.

  Fan RidersclubFan RidersclubAcum 13 Zile
 • În teorie 1 bitcoin este egal cu zero muti da bani de fapt pe nimic... Este un nou joc piramidal pe cerere și oferta ani 90... Nare o susținere economica în spate doar speculații...

  AbyAbyAcum 13 Zile
  • Atunci de ce lideri lumi detin bitcoin?🤣 ca aberează el a?

   Lucian Daniel BenciLucian Daniel BenciAcum 12 Zile
 • Anul asta let s go Cardano

  GabrieloviciGabrieloviciAcum 13 Zile
 • Nu gasesc stakeborg ...

  RDGBoozeRDGBoozeAcum 13 Zile
 • O platformă buna de unde poti cumpara bitcoin ?

  Tyga RodriguezTyga RodriguezAcum 13 Zile
  • Eu folosesc Phemex, recomand cu încredere 😉

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 11 Zile
 • Vrabia mălai visează.

  Claudiu BClaudiu BAcum 13 Zile
 • Un vlog acuma despre cum scade ? O îndrumare poate pentru cei care s-au uitat la acest clip și au avut inspirația sau neinspiratia achiziționeze după vizionarea acestui vlog .ce au de făcut, ca este In scădere:)

  Vlad TodaVlad TodaAcum 13 Zile
  • Investițiile in Crypto se fac pe termen lung. Deci, e nevoie sa aștepți 😁

   Cătălin CucuCătălin CucuAcum 6 Zile
 • pentru cei ce nu au cunostinte despre domeniul crypto, are volatilitate f mare, iti pune emotiile la incercare, e mai mult speculatie, daca nu ai cunostinte nu te baga.... este mult mai safety pe actiuni, cand studiezi putin fundamentele unei companii, te astepti sa creasca sau sa scada dar la crypto este diferit... link pt a face cont pe etoro unde poti tranactiona daca vrei si actiuni si crypto... ai si cont virtual sa inveti... www.etoro.com/A96326_TClick.aspx

  Titan YTTitan YTAcum 13 Zile
 • Vorbiti si despre Cardano, va rog 🌸

  Elena IamandiElena IamandiAcum 13 Zile
 • super conversatia,ca de obicei. eu,personal as sfatuii omu de rand sa investeasca in aur,caci il au in mana,si din aur faci toate acele mining equipment pt bitcoin production

  Quan ChiQuan ChiAcum 13 Zile
 • ROones remind me this video in 2023

  TataZola Metin2TataZola Metin2Acum 13 Zile
 • roones.info/news/motyyneknJaDk3I/video

  Cripto BijnitarulCripto BijnitarulAcum 13 Zile
 • Tot scade.

  adrian horobaadrian horobaAcum 14 Zile
 • :)))) Puneți naibii mâna și munciți și lăsați tâmpeniile astea. Tipul ăsta e complet dus, o să ajungă la ospiciu când va pierde totul cu aberațiile lui!

  Mihai NicolaeMihai NicolaeAcum 14 Zile
 • Wow.... Cata predicție.... Tocmai a scăzut 20%...

  Academia de constructii WPSAcademia de constructii WPSAcum 14 Zile
  • :)) dar tu crezi ca o scădere de 20% e nimic???

   Academia de constructii WPSAcademia de constructii WPSAcum 12 Zile
  • Lol, tu crezi ca o saptamana inseamna ceva relevant pentru BTC?

   Stefan LacheStefan LacheAcum 12 Zile
 • STORE OF VOLATILITY!! Hai sus cu Store Of Value!!! Minus 30% în ultimele 36 de ore. S-au volatilizat din piata crypto vreo 240 miliarde $.O nimica toată. Întrebarea anului este: Oare își mai ia Buhnici Taycan?? El care este doar curios si nu deține !!!

  John GrayJohn GrayAcum 14 Zile
 • Ce sa mai creasca ,ca deja a luat o la vale rau , degeaba isi freaca Razvanel mainile si alti iubitori de cruptoarginti, ca intr o zi v or plange amarnic...

  Catalin StasianCatalin StasianAcum 14 Zile
 • Un secret scurt pentru cine investește in bitcoin..va scădea înapoi la 17k pana în luna martie . Apoi va creste spectaculos la 50k aprilie - iulie

  sima Alexandrusima AlexandruAcum 14 Zile
  • @Larisa CherecheșCu mare placere Larisa 😊 Ma găsești aici și pentru alte eventuale informații sau întrebări 🙂

   sima Alexandrusima AlexandruAcum 11 Zile
  • @sima Alexandru să ști că voi urmări în lunile acestea să văd ce se întâmplă 😊 multumesc mult de sfaturi 🤗

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 11 Zile
  • @sima Alexandru multumesc mult 🤗

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 11 Zile
  • @Larisa Cherecheș Tot odată sunt impresionat de canalul tau de ROones..succes

   sima Alexandrusima AlexandruAcum 11 Zile
  • @Larisa Cherecheș Bună Larisa ,fii sigura ca nu as putea sa va spun de unde dețin aceste informații, in același timp nu esti obligată sa crezi aceste informații...mai multe nu iti pot spune ..este o informație gratis care nu va circula mult pe internet ... Te.asi sfatuii sa urmărești piața in intervalul de timp pe care l.am specificat acestei informații și sa te convingi ... chiar as vrea apoi sa ma contactezi pentru un mulțumesc.

   sima Alexandrusima AlexandruAcum 11 Zile
 • 20% ViseeePI-π discount in the Pi Network application. Invitation code: Viseee

  ViseeViseeAcum 14 Zile
  • Daca se bazeaza pe promotionale n-o fi o piramida?

   CorectorulCorectorulAcum 13 Zile
 • Bitcoin a inceput urcarea cand Trump a pierdut alegerile. In 2019 bitcoin a fost la un pas de intrarea in coma, prin faptul ca sa fortat ducerea lui in 1000 de dolari (daca se reusea asta, putea apoi sa cada si la 100 de dolari intrucat se creea panica in randul celor cu acumulari mari de bitcoin) , probabil in spatele acestei actiuni fiind tot administratia Trump (prin prietenii de pe wall Street). Apoi bitcoin a inceput sa revina pentru ca cineva a inceput sa cumpere masiv. O anume companie din USA a cumparat 1 milion de bitcoini , se pare ca a cumparat pentru miliardari chinezi, la cerere si cu bani din china. Ne aducem aminte ca Trump a avut un razboi deschis cu China...China a salvat bitcoin de sub bocancul american... Azi ne miram noi ca a atins 40000 usd, dupa ce piata a fost indvadata de multe trilioane de usd tiparite in 2020 de administratia Trump pentru a tine in picioare bursele SUA, practic 1 dolar din cinci a fost tiparit in 2020...

  florin drunceaflorin drunceaAcum 14 Zile
 • Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Standford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link minepi.com/Floriantugui și folosește username-ul meu (Floriantugui) drept cod de invitație.

  FlorianFlorianAcum 14 Zile
 • Am cumpărat cu 440 dolari un bitcoin in 2014 și încă îl am :)

  Barti'sBarti'sAcum 14 Zile
  • Nu te cred

   Cătălin OprișanCătălin OprișanAcum 8 Zile
  • Nu te cred

   Cătălin OprișanCătălin OprișanAcum 8 Zile
  • Buy and hold 👀

   Marius BoomMarius BoomAcum 12 Zile
  • cat il mai tii?

   AdenAdenAcum 13 Zile
 • stii ce e tranzactionarea cu bitcoin? o modalitate de a lua banii altora fara sa muncesti sau sa produci ceva real si tangibil. cine cumapara si vinde cand trebuie, ia banul celui care a facut asta cand nu trebuie. si punct. poti sa-i zici noroc sau ghinion din perspectiva celui care pierde, valoarea in ca$$ a bitcoinului se va misca mereu intre cei care au norocul, banii disponibili pentru "investit" sau/si cunostintele necesare ca sa isi incaseze castigul la momentul oportun cand ghinionistii nu vor fi pe faza sau asteapta 1-2-3 ani sa-si recupereze "investitia" facand acelasi lucru ca 'norocosii' anilor precedenti. facem referinta la caritas? pt ca seamana, doar ca bitcoinul e global si nu chiar atat de pe fata si clar de inteles(ba chiar o nebuloasa pentru cei care se uita doar la cifre), iar jocul difera putin. hai cu hate

  Cris BgCris BgAcum 14 Zile
 • Bitcon să fie Gold 2.0? Vorbim peste 50 de ani! Bitcoin este foarte neeficient, este criptomonedă de generația 1, sunt deja criptomonede de gen 2 ca și etherium și criptomonede de generația 3 ca ADA sau HBAR mult mai eficiente care au șanse reale să rămână pe un termen mai lung.

  Cosmin CosmaCosmin CosmaAcum 14 Zile
  • :)

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
  • @Corectorul așa au fost și lalelele candva în Olanda

   Cosmin CosmaCosmin CosmaAcum 14 Zile
  • Tehnic vorbind poate ai dreptate. Dar cat timp va fi folosita pur ca specula si nu ca moneda, propaganda creata in jurul ei este mult mai puternica.

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
 • Store of value!!! În ultimele 24 ore v-a scăzut Bitcoinul cu 19%. Cumparati ca e la promoție. Baietii deștepți au cumparat acum ceva ani și acum fac hodl si proslavesc Bitcoinul. Niciunul dintre ei nu mai cumpără acum.Average Joe, care a auzit și el despre Bitcoin îi îmbogățește cumparand himera Bitcoin. Nu dati banii pe prostii, luati ELROND-UL la copii!! P.S. În ultimele 90 zile, s-a printat 55% cantitatea din TETHER existenta pe piață. O fi bine, o fi rău?? 15.01.2021, va fi o zi interesanta pentru USDT!!

  John GrayJohn GrayAcum 15 Zile
 • cryptotabbrowser.com/18042336. ÎNREGISTRAȚI-VĂ ȘI LOGATIVA ȘI VĂ CÂȘTIGAȚI DIRECT DE OE BROWSER PRIVIND FIECARE MOD ȘI DACĂ DORIȚI ȘI ALEGEAȚI CELE MAI DE MAI SUS PENTRU AFILIARE ȘI ADOUGATI MAI MULȚI OAMENI PENTRU A VĂ FACE.//

  emanuel litaemanuel litaAcum 15 Zile
 • Ce tzeapa trăiește omenire hahaha store value ☕hahahhaho

  Silviu MoldovanuSilviu MoldovanuAcum 15 Zile
  • Nu omenirea! E mult spus, doar credulii în schema Bitcoin Ponzi si cei care cred ca se pot face bani peste noapte, fără muncă.

   John GrayJohn GrayAcum 14 Zile
 • Am avut onoarea sa fiu sfatuit de Razvan Munteanu. Succes la toti in investitii!!

  Beniamin UzunBeniamin UzunAcum 15 Zile
 • Salut George,poti face un clip despre Pi Network ?

  A. D. GriffinA. D. GriffinAcum 15 Zile
  • Nu manca rahat cu scam ul ala :))

   Andi Freight ForwarderAndi Freight ForwarderAcum 6 Zile
 • Promovare de 2 lei, sa fim seriosi, sunt pest 4000 de crypto, banuiesc ca toti se lauda cu zeci de mii de tranzactii pe secunda... toti care detin se amagesc ca e moneda viitorului ca fondurile vin si investestesc etc, dar la final toti se uita la cat a crescut in USD. E o speculatia clara! www.consumer.ftc.gov/articles/what-know-about-cryptocurrency

  Bujor IoanBujor IoanAcum 15 Zile
  • Acum pe piata, sunt 8222 de crypto monede, una mai buna decât cealalta!!!

   John GrayJohn GrayAcum 14 Zile
 • Astăzi sa anunțat că uk nu delisteaza XRP și nici revolut se pare că doar USA așa că pe el că nu mai e la prețul asta !!!

  LivArtLivArtAcum 15 Zile
 • BITCOIN , părerea mea ii ca va ajunge undeva la 60000 , după care va stagna în zona aia cel puțin 3-4 ani , pana îl va prinde din urma și celelalte Monede

  ariesan bogdanariesan bogdanAcum 15 Zile
 • Nu trebuie sa uitam și de celelalte monede , vor fi în jur de 10 toate , principale

  ariesan bogdanariesan bogdanAcum 15 Zile
 • La toamna ajunge iara la 12000 , atunci ar cam fi momentul de investiție pe Bitcoin , totuși investiția se face treptat

  ariesan bogdanariesan bogdanAcum 15 Zile
 • 90k BTC by end of year 180k by end of 2025

  Darius DobreDarius DobreAcum 15 Zile
  • Cine stie cat va fi este deja mai bogat decat Tiriac.

   CorectorulCorectorulAcum 12 Zile
 • Elrond o sa ne surprinda placut zic eu in urmatorii ani

  ionescu Ionionescu IonAcum 15 Zile
  • @ionescu Ion , teoretic poate sa creasca si de 100-200 de ori, dar am impresia ca va exploda doar daca va mai primi o mare runda de finantare, de cateva zeci de milioane, iar noii investitori vor delimita oamenii tehnici de oamenii de vanzari. Imi place ca mai fac si romanii ceva.

   CorectorulCorectorulAcum 11 Zile
  • @Corectorul eu consider ça daca proiectul va fi adoptat la scara mare, valoarea companiei va creste si implicit si valoarea tokenului. Pentru mine reperezinta o investitie clasica ça si investitia inter-o companie cotata pe bursa de care lumea nu a auzit inca dar probabil vor auzi pe viitor

   ionescu Ionionescu IonAcum 12 Zile
  • Toti ii lauda ca au o echipa tehnica grozava, si fiind doar vreo 30 de dolari / bucata la un volum similar ca ordin de marime cu Bitcoin-ul, ar avea ceva potential de crestere. Insa ei mizeaza pe utilitate (data si de performanta), dar cei ce baga banii in crypto vor profit, nu sa foloseasca la ceva. Vom vedea! Insa sigur au nevoie de oameni mai buni pe comunicare.

   CorectorulCorectorulAcum 12 Zile
 • Va luați țeapă ..peste o lună va reveni la 7 - 8 mii

  Paul G.Paul G.Acum 15 Zile
  • E posibil. De la momentul discutiei s-a cam pastrat. A urcat mult, bogatii au facut bani, si a revenit tot in jur de 30k.

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
 • Daca ai incredere in banci pune banii acolo, daca nu pune-i in Bitcoin 🙂

  Andrei DobrescuAndrei DobrescuAcum 15 Zile
 • Caritas 2.0

  iLove MusiciLove MusicAcum 15 Zile
  • Are multe parti comune, dar e si mult perfectionat. Asta poate sa mearga in valuri. Caritasul s-a prabusit brusc si iremediabil. Acest sistem e gandit sa aiba mai multe suisuri si coborasuri.

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
 • De ce nu și Ripple cu XRP care sunt cam singurii care efectiv cer o baza legala de lucru? Să mai adaug si utility fork-ul celor de la Flare care vor sa introduca pe langa XRP si Litecoin

  Nomoreparties In RONomoreparties In ROAcum 16 Zile
  • Zicea altul in comentarii: "De ce nu faceti o discutie despre Ripple care urmeaza sa fie retras de pe piata US incepand cu data de 19.01.2021?"

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
 • Instagram : baiatul_cu_bitcoin foarte interesanta pagina ! Expune noutati din domeniul crypto ! Link pentru BINANCE www.binance.com/en/register?ref=G8EAY6VL o sa aveti un discount de 20% daca va inregistrati pentru prima data ! Apropo , cei ce administreaza pagina citata mai sus m-au ajutat foarte mult sa inteleg cryptoworld , o fac gratis !! Si am avut un profit foarte bun pentru doar 100€ investiti ( nu am bagat mai mult de frica si din lipsa de informatii ) . Bafta la investitii !!

  Lucian VLucian VAcum 16 Zile
 • Interesant punct de vedere insa foarte usor neglijate celelalte variabile. CITESTE INAINTE SA CUMPERI !!!!!!! www.bloomberg.com/news/articles/2020-11-18/bitcoin-whales-ownership-concentration-is-rising-during-rally www.coindesk.com/bitcoin-whales-buy-high-sell-low-retail-investors-chase-rallies. arstechnica.com/tech-policy/2020/05/bitcoins-halving-is-bad-for-miners-good-for-everyone-else/ Urmatorul pas este sa tina oferta mica sa creasca pretul. Totul poate fi tracked in timp real. Cand 2% din bitcoin owners care detin about 92% din totalul de bitcoin vand, pretul merge in jos pentru ca bitcoin supply e mare. 70% din conturi au mai putin de 0.01 bitcoin in ele. Daca urmareste datele cei 92% din bitcoin market nu au ratat niciodata o scadere de pret si mereu cumpara cand ceilalti investitori se panicheaza si vand. "DACA CUMPERI" FOLLOW THE BIG BOYS SI DOCUMENTEAZATE INAINTE. Bun si subiectul si invitatul!!!

  cristian banucristian banuAcum 16 Zile
 • Ce parere ai de cryptomoneda pi???? Inca nu a aparut dar as vrea sa stiu daca se merita.

  Raul MarinescuRaul MarinescuAcum 16 Zile
  • Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

   LaurentiuLaurentiuAcum 15 Zile
 • Toti banii sunt virtuali si dolarul si euro ca tragi cu cardul platesti cu telefonul si nu ma trezesc ca zi am bani de pine maine n am ca s a volatilizat bitcoinu

  hdyiiu hffiohdyiiu hffioAcum 16 Zile
 • Vezi ca cunosc de cd teai apucatbsi cu cine daca mai pronunti cuvantu egold elrond sesizare la dicot primesti ca nu va mia satura Dzeu

  Robert TRobert TAcum 16 Zile
 • pana la urma,bitcoin este un nume virtual,nu are nicio garantie.....cumperi un nume......o sa fie cea mai mare teapa a omenirii

  edenraiedenraiAcum 16 Zile
  • @Dude Alecu e concluzia la care am ajuns,sau au impresia ca razvan le stie pe toate

   edenraiedenraiAcum 13 Zile
  • Atat ai reusit tu sa intelegi din tot podcastul.

   Dude AlecuDude AlecuAcum 13 Zile
  • omenirii*

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
 • Super tare! Eu as dori sa vad un Ted Talks cu Razvan Munteanu!

  Georgiana CampeanuGeorgiana CampeanuAcum 16 Zile
 • roones.info/news/2aFz0oiYrKZp2XI/video&ab_channel=CryptoDaily de curiozitate

  dan savindan savinAcum 16 Zile
 • elrond de ce nu e pe mai multe market-uri...tip bittrex?

  dan savindan savinAcum 16 Zile
 • de accord Muntene!

  dan savindan savinAcum 16 Zile
 • Imi place ca dupa ce ne-a vorbit de Ionoterra,Razvanel pompeaza acum Elrond unde probabil a avut si el o feliuta in ICO.Pe bune mai Razvanel? Din toate proiectele alea fabuloase gen Polkadot,Cosmos sau alte Layer 2 sau sharding tu vii cu Elrond? Ba mai mult il pui cap la cap cu bunicul Ethereum?

  Horax ChorusHorax ChorusAcum 16 Zile
 • corect

  B.ZB.ZAcum 16 Zile
 • Mare grija la afirmațiile pe care le face Răzvan munteanu el vorbind din perspectiva unui deținător de bitcoin.Acest domn deține o marfă și își dorește să primească cati mai multi usd pe marfă lui.Care este valoarea lui?Eu unul nu o vad .Aceasta crestere a bitcoin apare dintr-o diferenta dintre o marfă care care este limitată si cealalta marfă și aici mă refer la usd care este printat de FED.Pe acest domn nu il costa nimic sa zică că bitcoin ul va ajunge la 500000usd.

  Emil Cristian IonescuEmil Cristian IonescuAcum 17 Zile
 • Bitcoinul e ca vaccinul covid.doar cativa cred in el.dar majoritatea decid.ca sa il accepte toata lumea trebuie ca institutiile statului sa l impuna ceea ce nu se va intampla.niciunul nu se gandeste ca detine bitcoin ci cat dolari valoreaza.e ca si cum ai trece de la tigara normala la electronica dar revii la normal dupa scurt timp

  hdyiiu hffiohdyiiu hffioAcum 17 Zile
 • Monedaviitorului dar toti va ganditi cati euro valoreaza.va veni vremea cand cel care va vinde mai repede va avea cel mai putin de suferit

  hdyiiu hffiohdyiiu hffioAcum 17 Zile
 • CE PARERE AVETI DESPRE NIO Limited?

  Talpig EmilTalpig EmilAcum 17 Zile
 • Salut, a crescut bitcoin, ok, cineva trebuie să vândă și cineva trebuie sa cumpere, dar pe piața oamenii vând și vor să cumpere la un anumit preț, o anumită cantitate, este posibil sa vândă și cineva ceea ce nu are ori sa parieze pe moneda și să primească doar profitul din valoarea crescuta sau scăzută, fara sa tranzacționeze nimic. Este un vis, iar despre vise se spune că nu te trebuie sa te bagi, tine de parapsihologie, un fel de discuție care nu se termina niciodata.

  mihail cozmincamihail cozmincaAcum 17 Zile
 • daca pica internetul cerem despagubiri de la guvern sau de la fmi? buhnici, tu pari baiet istetz, ai intrat si tu in mocirla asta?

  Pav VasPav VasAcum 17 Zile
  • e in rahat pana in gat buhnici :)))))

   Top MoviesTop MoviesAcum 17 Zile
 • Domnul Răzvan foloseşte camera web de la MacBook oare, prea calitativă e?!?

  Alex SirbuAlex SirbuAcum 17 Zile
 • Felicitari pentru video, Blockchain este tehnologia viitorului.

  Ciprian LazarCiprian LazarAcum 17 Zile
 • ba, nu spuneti nimic pentru non-noobs

  Bogdan VideoBogdan VideoAcum 17 Zile
 • Intrebare:ce impact va avea o creștere a dobânzilor in usa asupra raportului bitcoin usd?înainte să ajungă la 100000 va trece prin 20000???

  Emil Cristian IonescuEmil Cristian IonescuAcum 17 Zile
 • George se simte depășit de Răzvan... Faini amândoi

  Miramoon DonnMiramoon DonnAcum 17 Zile
 • George, e foarte important pentru oameni sa faca diferenta intre bitcoin si alte criptomonede. Cand cumperi bitcoin, cumperi un bun finit, descentralizat, open, imposibil de manipulat de vreun stat sau alt actor. Nu are o persoana cheie sau o echipa care poate fi targetata. Cand cumperi alte criptomonede, esti mai degraba un investitor intr-un startup. Depinzand de suma, ca un angel investor sau parte dintr-un fundraising la comun cu bariere mult reduse. Trebuie sa se faca diferenta clar. Altfel, totul devine o mare pacanelizeala.

  Andrei StroescuAndrei StroescuAcum 17 Zile
 • George,ai auzit de Pi Network?! ai fi dispus să ne informezi si pe noi despre această platformă!?

  Cojocaru AlexandruCojocaru AlexandruAcum 17 Zile
  • @Corectorul Posibil, dar atata timp cat nu ai nimic de pierdut, nu are ce sa se intample. :)

   LaurentiuLaurentiuAcum 12 Zile
  • @Laurentiu , nu credeti ca schemele care functioneaza pe baza de recomandari nu sunt "mult prea piramidale"?

   CorectorulCorectorulAcum 14 Zile
  • @Cojocaru Alexandru O bravo atunci! Nu ramane decat sa avem rabdare si sa minam in continuare cat se mai poate.

   LaurentiuLaurentiuAcum 15 Zile
  • @Laurentiu Salut! eu știu Dețin aplicația din septembrie 2020 și am ajuns la suma de 3400 și de coins cu cati ai mai mulți cu atât rata de minare e mai buna! Vă trimit 1π! Pi este o nouă monedă digitală dezvoltată de către profesori ai Univerității Standford, cu peste 10 milioane de membri din toată lumea. Pentru a-ți revendica Pi-ul, urmează acest link minepi.com/Shoshon3l1 și folosește username-ul meu (Shoshon3l1) drept cod de invitație. tin sa menționez ca nu puteți intra decât cu invitație! Atingând pragul de 10M de utilizatori rata de minare a scăzut la jumate!

   Cojocaru AlexandruCojocaru AlexandruAcum 15 Zile
  • Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

   LaurentiuLaurentiuAcum 15 Zile
 • La ora actuala este 39.500$, incredibil !!!

  Manea MihaiManea MihaiAcum 18 Zile
  • 31.000 💪

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 14 Zile
  • 42.000 😎

   ShmenuelShmenuelAcum 16 Zile
 • momentum ala cine e deja 6 ianuarie și Bitcoin-ul e 40k

  Maria GrosuMaria GrosuAcum 18 Zile
  • @Top Movies 0.30

   florin80florin80Acum 16 Zile
  • @Top Movies 0.074

   LoLo PardusLoLo PardusAcum 16 Zile
  • cine are :)))

   Top MoviesTop MoviesAcum 17 Zile
 • de ce se tot uita pe notite oare cand vorbea de monede la modul energy 2.0, etc?!

  Daniel NastaseDaniel NastaseAcum 18 Zile
  • si-a uitat poezia

   dumdumAcum 12 Zile
  • Ca sa stie ce are de zis

   Tota LizerTota LizerAcum 17 Zile
 • Salutare ! Cand va intra Pi la bursa ?

  ionutz voicuionutz voicuAcum 18 Zile
  • @Larisa Cherecheș la fel ca bitcoin, ethereum, o crypto moneda dar care inca nu e listata l bursa.

   ionutz voicuionutz voicuAcum 13 Zile
  • Salutare, ce este Pi? Multumesc

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 14 Zile
  • Multumesc

   ionutz voicuionutz voicuAcum 14 Zile
  • Salut! Am inteles ca va intra din toamna 2021.

   LaurentiuLaurentiuAcum 15 Zile
 • Salut, ce platforma este cea mai sigura pentru a cumpara bitcoin?

  NoCopyright Background MusicNoCopyright Background MusicAcum 18 Zile
  • Eu folosesc Phemex, recomand cu încredere 😉

   Larisa CherecheșLarisa CherecheșAcum 11 Zile
  • crypto.com kraken binance coinbase - fiecare cu bune si rele dar sunt destul de robuste pe securitate

   geckogeckoAcum 17 Zile
 • Salutare , o părere despre Pi Network? Mulțumesc:d

  Remus Mihai BuduroiRemus Mihai BuduroiAcum 18 Zile
  • Salut! Poti sa minezi Pi coin daca iei applicatia Pi Network si iti faci cont. Eu deja am reusit sa minez 370 monede. Am inteles ca o sa se scoata pe piata in toamna. Daca vrei sa minezi, poti sa iti faci cont si si bagi codul meu de invite. I am sending you 1π! Pi is a new digital currency developed by Stanford PhDs, with over 10 million members worldwide. To claim your Pi, follow this link minepi.com/BigThinker and use my username (BigThinker) as your invitation code.

   LaurentiuLaurentiuAcum 15 Zile
 • Cand auziti in presa cat costa un Bitcoin, acela este defapt pretul in Tethers, nu in dolari. Minciuna este ca un Tether valoreaza un USD deoarece masa monetara de Tether creste exponential zilnic. Nu ar avea cum sa isi pastreze valoarea stabila cand exista in circulatie de 5 ori mai mult Tether acum decat in martie (va rog sa verificati). Cu acel Tether printat apoi se cumpara Bitcoin si asa auziti prin presa ca un Bitcoin face 40000 USD. Romani, nu fiti fraieri, normal ca Razvan Munteanu o sa promoveze bitcoinul din moment ce el detine asa ceva.

  Alex SotirAlex SotirAcum 18 Zile
 • Daca astia 2 nu sunt reptilieni , eu nu mai cred in nimic

  Shorty HairstyleShorty HairstyleAcum 18 Zile
  • 🤣🤣🤣

   Tareboss T.Tareboss T.Acum 7 Zile
 • Pana duminica...

  Dani GrigoreDani GrigoreAcum 18 Zile
ROones